OBS! Husk vi giver ekstra 5% internetrabat når du tjekker ud ved kassen
Hurtig Levering
-
Kundeservice +45 36702400
-
-

Gravering / Indgravering

Med vort topmoderne graveringsudstyr udfører vi enkle og komplicerede opgaver af indgravering til rimelig pris. Du kan bestille alle vores præmier og pokaler med gravering – og vi kan også foretage indgravering i glas, gravering i metal m.m. Du er også velkommen til at indlevere et emne købt andet steds, hvis du for eksempel har brug for indgravering af gaver. 

Gravering af pokaler og præmier sætter minderne i gang

random1.jpgEn præmie er først en virkelig præmie når graveringen dokumenterer noget om baggrunden for uddelingen. Et glas med gravering eller en pokal med indgravering bliver til et minde for livet, frem for en upersonlig præmie, hvor man efter en tid glemmer begivenheden, der udløste den. Indgravering af gaver får også en helt anden og større betydning.

Vort råd til pokaler med indgravering og andre præmier

Vælg hellere et rimeligere alternativ og bekost noget mere på graveringen. Dette vil modtageren sætte pris på. En pokal med gravering eller indgravering i glas er meget værd. 

Lidt om graveringsskrift


Type
I
Deki StandardDette er en kombination af dobbeltskrift-enkeltskrift, store og små bogstaver, således at graveringen passer til den bestilte vare.
Type
II
EnkeltskriftBør kun anvendes til små graveringsplader og gravering af medaljer.
Type
III
DobbeltskriftTil større bægre, krus, store pokaler og vandreskjolde.
Type
IV
Bomærke/logoVi fremstiller en graveringsskabelon efter Deres tegning og kan herefter overføre det ønskede motiv til den bestilte præmie. Udgiften til skabelonfremstilling er fra kr. 300,- plus prisen på indgravering i præmien.

Røre og bevæge sig vandret, hvis indhold ovenstående ikke passer « »

         
Vælg mellem:
A
eller
B
+ evt.
C

Type
I

deki_s_a.gif
type_1_b.gif
type_1_c.gif
Type
II

type_2_a.gif
type_2_b.gif
type_2_c.gif
Type
III

type_3_a.gif
type_3_b.gif
type_3_c.gif
 
Type
Bomærke/ logo
gravering
IV

type_4_ex.gif
OPSTART cirkel/bue gravering
DKK. 90,-

Røre og bevæge sig vandret, hvis indhold ovenstående ikke passer « »

Gravering pris - pr. tegn i DKK: 


Gravering faktureres med minimum DKK 75,00  pr. ordre

Medaljer, plaketter og små graveringsplader.

Fade og små bægre

Frontplader og mellem bægre

Store bægre

Pokaler og krus

Type
I
Deki Standard

1,15

2,45

3,10

4,50

5,35

Type
II
Enkeltskrift

0,90

2,10

2,50

4,10

4,75

Type
III
Dobbeltskrift     1,30

3,25

4,20

5,25

6,30

Type
IV
Bomærke/logo

Tilbud

Tilbud

Tilbud

Tilbud

Tilbud

Røre og bevæge sig vandret, hvis indhold ovenstående ikke passer « »

Rabat på gravering ved samme tekst:
Over 100 stk. minus 15% pr. tegn - Over 200 stk. minus 20 % pr. tegn - Over 300 stk. minus 25 % pr . tegn - Over 500 stk. minus 30 % pr. tegn.
Ovenstående indgravering priser er gældende for førstegangs-gravering. Tilføjelse af yderligere gravering eller gravering af vore kunders egne varer faktureres med mindst DKK 9,50 pr. graveringstegn samt en opstart af gravering pris på DKK 85,-.


Logo/gravering i metal/plast 85,00

Logo/gravering på glas 85,00

Glas gravering min. 2,50 pr. bogstav


Sublimation tryk

Opstart 250,00                  Krus                              Statuetter                          Rondeller/Motiver

Pris                                52,00 pr. stk.                           95,00 pr. stk.                         30,00 pr. stk.


Brug for indgravering København?

I butikken i Rødovre foretager vi gravering af pokaler og andre varer. Du kan besøge os i butikken og se hele vores store udvalg af præmier, hædersbeviser og indgravering i København. Vi rådgiver gerne om hvilke varer, der egner sig bedst til din graveringstekst samt om valg af skrifttype, placering af logo, gravering pris m.m. Du kan også bestille din pokal med gravering online her i shoppen – vi har hurtig levering og sender med Post Danmark. 

Personlige præmier

Vi har en ambition om at levere kvalitet og mindeværdige produkter til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at tilbyde et udvalg til enhver smag, så alle kan finde deres pokaler og præmier hos Deki. Vi tilbyder forskellige kategorier, størrelser, modeller og andre former for præmier og minder. Vi har både sølv, guld og bronze, samt produkter i forskellige overflader og andre materialer. Vi forhandler til både private kunder og erhverv og er vant til alt fra enkeltbestillinger til kæmpe bestillinger ved store stævner eller andet.

Vi ønsker at levere de unikke og luksuriøse pokaler og præmier til de mindeværdige og betydningsfulde anledninger, men vi ønsker også at præmier skal være tilgængelige for andre mennesker. Derfor har vi også produkter, der kan bruges til firmaarrangementet, fredagsbaren, vennegruppen, pakkelegen, petanqueklubben, certificeringer, kunderne eller noget helt andet. De kan også bruges til at anerkende mennesker, der har gjort en stor indsats eller som anerkendelse for en bedrift. Alle vil blive glade for at modtage en præmie som anerkendelse af deres indsats. Om det så er mor, far eller en kollega der modtager den, så er det et godt minde, der skaber glæde. Hos os får du muligheden for at personliggøre den med en lille hilsen, en dato eller navn.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for indgravering i København og omegn eller hvis du blot sidder med en ide, du er i tvivl om er mulig. Vi er eksperter inde for pokaler og private hilsner og tekst, så vi kan helt sikkert også vejlede dig. 

Pokaler til enhver 

Vi forhandler alle former for pokaler, statuetter og medaljer til både sportsgrene, vandrepokaler og andre anledninger. Vi forhandler sjove pokaler til børn og voksne, medaljer til fodbold, håndbold ishockey og bowling samt meget mere. Derfor har vi helt sikkert også den rette løsning til dig. Vi tilbyder altid hurtig levering, uanset om den skal specialproduceres med skrift eller om du køber den fra sortimentet.

Hos os er der muligheder for forskellige kategorier af pokaler med gravering. Der kan være grunde til at den billige løsning er den bedste, men vi kan også klare de smukke, mindeværdige tekster på luksuspokaler. Vi har kompetencerne og maskinerne til at udføre et smukt og kvalitetsbevidst resultat. Er der tale om en vandrepokal, så hjælper vi også gerne. Vi kan sørge for at pokalen får præcis samme skrifttype og størrelse som tidligere, så den kan gå videre til den næste heldige vinder. Vi har et stort udvalg af forskellige løsninger, så der burde være noget for enhver prisklasse og behov.

Ved at forhandle hos os er du sikker på et godt resultat samt en hurtig levering. Derfor er Deki det gode valg, når du skal købe sportspræmier eller andet med tekst. Vi sender lige til døren, så du ikke behøver bruge tid på at komme til os. Derudover har vi et stort udvalg og alle vores produkter er på lager, så du er sikret det rette produkt på kort tid.

Er du i tvivl om hvilken pokal med gravering du skal vælge eller hvad prisen bliver, så kontakt os endelig. Her på siden finder du også vores store udvalg af forskellige produkter. Foruden pokaler forhandler vi også stofmærker, lightere, pins og meget mere. VAREN ER NU LAGT I KURV

Shop videre

Gå til betaling